Kattenoppas, wat is dat eigenlijk?


Onbezorgd een weekend lekker weg, lekker op vakantie of direct een kattenoppas nodig? Met liefdevolle aandacht verzorg ik uw maatje(s) tijdens uw afwezigheid.

Voor een kat of poes geldt dat ie zich prettig en veilig voelt in zijn eigen omgeving, ik merk dat ook aan mijn eigen katten als ik op vakantie ben. Kleine huisdieren zoals cavia's, konijnen, vissen en vogels worden ook goed verzorgd. Als kattenoppas zorg ik er voor dat het uw huisdieren aan niets ontbreekt als u er niet bent.


11003413_l


Kattenoppas Rose Mallow is gevestigd in Zwolle-Zuid. Als vast aanspreekpersoon zorg ik persoonlijk voor uw katten en kleine huisdieren bij u thuis. Geen stress van een vreemde omgeving en altijd ruime aandacht om even lekker te spelen. Naast de liefdevolle aandacht en verzorging van uw huisdier zorg ik er ook voor dat het huis netjes blijft en u weer opgeruimd thuis komt.

Meer weten over de service die ik verleen, de tarieven, voorwaarden en anekdotes van mijn klanten? Browse dan snel verder via het menu rechtsboven aan de pagina.

Veel kattengroetjes,
Christina Kremer


Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring