Partners van Rose Mallow

Ik werk samen met partners in de dierenzorg en gedragstherapie. Met een netwerk aan professionals ben ik in staat uw vragen goed te beantwoorden of door te verwijzen naar de juiste professionals.

Stacks Image 10
Dierenkliniek Schellerlanden
Dierenkliniek Schellerlanden Zwolle is een kliniek voor uitsluitend gezelschapsdieren. Wij hebben een specialisatie in honden, katten, konijnen, ratten en cavia's. U kunt bij ons terecht op afspraak voor zowel consulten en vaccinaties, als operaties en gebitsbehandelingen. Daarnaast is onze balie de dag (9 tot half 8) toegankelijk voor verkoop van dieetvoeding, normale voeding en middelen tegen parasieten zonder recept. Meer informatie over de de dienstverlening van Dierenkliniek Schellerlanden vind u op de website.
Stacks Image 3
Trimsalon Kalumi
Mijn naam is Claudia Erdtsieck, sinds 2014 eigenaar van Trimsalon Kalumi. De liefde voor dieren is er bij mij altijd al geweest. Ik ben jarenlang beheerder geweest van een groot dierenforum en vrijwilliger op wijkboerderij De Eemhoeve in Zwolle waar ik de kippen, katten, parkieten, duiven, konijnen, cavia’s, varkens, ezels, geiten en schapen verzorgde. Door de klitten van mijn eigen katten ben ik in aanraking gekomen met de opleiding kattentrimmen en het leek me geweldig om trimmer te worden en dus heb ik me aangemeld. Een schot in de roos, want ik vind het geweldig! Inmiddels heb ik mijn kennis verder uitgebreid en ben ik gespecialiseerd in het trimmen van katten, konijnen èn cavia’s. Meer informatie over het trimmen van uw huisdier vind u op de website.

Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring