Joepie, blij met ons vrouwtje

Joepie, ons vrouwtje is geslaagd voor haar examen van Module 3 Ethologische & Gedragstherapeutische kennis bij katten. Wij (Bessy, Bibi, Billy en Roos) zijn heel erg blij voor haar. Ze heeft ons de laatste tijd een beetje verwaarloosd, maar we weten zeker dat ze dat nu goed gaat maken met veel knuffels en speeltjes / trainen. Hmmm, we hoorden haar tegen ons babbelen over een training om ons op matjes te laten zitten. Nou, daar zijn we het niet mee eens. We zitten graag bij ze op tafel als ze aan het eten zijn. En als het kan lopen we er dwars overheen om wat lekkers te scoren. Eens kijken of haar dat gaat lukken, we houden jullie op de hoogte.
Comments

Sint Billy

Sint Maarten, Sint Maarten
De katten hebben staarten
De meisjes hebben rokjes aan
Daar komt onze Billy aan

4 jaar geleden werd deze mooie lieve kanjer kater geboren en mogen we van al z'n gekke, leuke, lieve en ondeugende katten capriolen genieten.
Gefeliciteerd lieve Billy

14947946_991676760960389_6656328106653406427_n
Comments

Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring