Oma Bessy & kleindochter Roos

Oma Bessy is aan de beurt, ze zit al in de mand voor je het weet. Op de heen weg ging ze rustig liggen. Dit keer duurde het iets langer voor we aan de beurt waren. Hmmm, er is voor ons een bange poes bij de dierenarts geweest. En dat was te merken aan Bessy, normaal is ze niet bij de baasjes weg te krijgen. Nu, echter blies ze en liep ze onrustig de kamer door. Wel blij, dat ze op de weegschaal ging staan. Ze is mooi op gewicht 3,8 kilo, alhoewel als ik het boekje nakijk vindt de dierenarts haar wat mollig. Na behoorlijk wat tegenstribbelen is het onderzoek en de vaccinatie gelukt. Op de terugweg zat Bessy gezellig tegen me aan te babbelen, blij dat we huiswaarts gingen.
Als laatste is onze kleine dreumes aan de beurt. Nadat ze uit haar mandje is gehaald, drentelt ze vrolijk door de kamer en geeft aan alles waar ze langs loopt haar geur af. De dierenarts is daar blij mee, zo wordt de geur van de angstige poes vervangen door een aangename geur voor andere katten en poezen. Haar even opgepakt om op de weegschaal te zetten, ze is 3,4 kilo, mooi op gewicht. Het onderzoek zelf gaat soepel en makkelijk tot ze de vaccinatie krijgt. Ze voelt de prik en probeert zich los te wurmen, gelukkig gaat het helemaal goed en kunnen ook wij weer op huis aan.
Nu zonder kleerscheuren op naar volgend jaar wat de kat en poezen betreft.
Comments

Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring