Lezing over het gedrag van de senior, de oudere kat

Mijn eerste, leuke, leerzame en geslaagde presentatie over het gedrag van katten is een feit bij Dierenartsenpraktijk Olst -Wijhe.

Er waren veel enthousiaste eigenaren op deze senioren avond. Er waren een aantal sprekers zoals Suzanne Rodenburg, Chanty's honden, Huisdierencrematorium en Rose Mallow Gedragstherapie. Na de algemene presentatie van de dierenarts werd de groep opgesplitst in honden en katten. Ik mocht met een mooi, klein groepje apart zitten in de spreekkamer. Dit maakte het voor mij wat makkelijker en heb je meer interactie met de baasjes die vragen hebben over hun kat.
Als laatste was er een presentatie over hoe je een mooi afscheid kon nemen van je liefdevolle huisgenoot.

De onderwerpen waar ik uitleg over heb gegeven zijn; wanneer is een kat een "senior", herkennen van pijn bij katten, ouderdomskwalen bij de kat en hoe ondersteun je je kat als senior.

Hieronder een foto van onze lieve senior Sascha, ze is 19,5 jaar geworden.91981F0C-0B59-4876-9DCF-BF1A82C3A591_1_105_c
blog comments powered by Disqus

Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring