Rondje Dierenartsen / klinieken


Vandaag bij zes dierenartsenpraktijken / klinieken in Dedemsvaart, Hardenberg, Balkbrug & Ommen op bezoek geweest om gedragstherapie voor de kat onder de aandacht te brengen. Leuke gesprekken gehad met de assistentes, de folders en mijn visitekaartje(s) afgegeven.
Inmiddels zijn we een week verder en het goede en leuke is dat er al klanten worden doorverwezen met vragen over het gedrag van hun kat(ten).
Super blij mee.

Over een paar weken ga ik weer een aantal praktijken bezoeken om gedragstherapie voor de kat onder de aandacht te brengen. Dan ga ik naar Heino en ook zij verwijzen inmiddels klanten door!

Heeft u vragen over het gedrag van uw kat(ten) neem dan gerust contact met me op
www.rosemallow.nl.


IMG_2371
Comments

Lezing over de oudere kat

Vandaag samen met Willeke (da) van dierenartsencombinatie Staphorst-IJhorst-Rouveen een leuke, gezellige en leerzame lezing gegeven over kattengedrag en in het bijzonder; de oudere kat. Er was een mooie opkomst en er waren leuke en goede vragen over het gedrag van de (oudere) kat.
Na afloop met een aantal eigenaren nog even wat dieper ingegaan op vragen van de baasjes over hun kat.16f424e8-20f8-42bd-a849-2bc4dc448caa

f05db147-81bc-42ae-8e85-42fec1dd79a1

Comments

Animal Event 2019

Animal Event 2019

Vandaag ben ik 's middags na mijn lieve oppaskatten te hebben verzorgd naar Hilvarenbeek gereden om mee te helpen in de stand op het Kattenplein. Op dit pleij kun je kennismaken met verschillende soorten en rassen. Daarnaast zijn er educatieve lezingen over kattengedrag, verzorging en training. Het was weer een leuke en gezellige middag waarbij ik veel vragen heb mogen beantwoorden over katten en hun gedrag. Of gewoon fijn heb gebabbeld met mensen over hun katten en wat ze allemaal voor spellen en spulletjes kunnen kopen voor hun dierbare viervoeters.
Comments

Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring